Heerlijk zeilen over de Friese wateren!
     
     
Naamloos document

Nieuws / Agenda

 

‱ Nieuwe zeiljacht toegevoegd aan vloot!

‱ Boek nu een boot voor de zomervakantie van 2016! 

‱ Windkracht 10 is nu ook te vinden op windkracht10.nl

‱ Kijk regelmatig bij onze lastminutes voor scherpe aanbiedingen


Ervaringen

 

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring bij ons. Wilt u uw ervaringen delen met ons en andere (potentiele) gasten stuurt u dan aub een email naar: info@windkracht10.info

Ilze van Roozendaal

"Ik had als verrassing voor mijn vriend een weekend zeilen voor zijn verjaardag. Zelf weet ik er niets van dus ik begaf mij in onbekend vaarwater. Patrick en zijn vrouw hebben mij goed geholpen. Wij kwamen vrijdagavond rond 19 uur aan en normaal is om die tijd is de bediening van de brug naar huis. Ze hebben vooraf met de brugwachter contact opgenomen en daardoor konden wij nog door de brug. Op advies van Patrick hebben wij de eerste avond op een kriekelare aangelegd en hebben heerlijk gebbqd aan de kade. We kregen een kaart mee en de volgende dag zijn we naar sneek gevaren. Al met al zeer vriendelijke mensen en zeker voor herhaling vatbaar. Bootje (Succuba) was prima voor de recreatieve beginnende zeiler. Slapen erin ging heel goed. Windkracht 10 kan ik zeker aanraden. Nogmaals heel erg bedankt voor de superservice! We hebben enorm genoten."

 

Chris van der Wijk
"Mijn broer en ik hebben van 20 mei t/m 26 mei een heerlijke vakantie gehad op een van de zeilboten van het verhuurbedrijf windkracht 10. We hebben niet windkracht 10 gehad maar wel stormachtig. Zonder problemen kwamen de week door. Windkracht 10 is een verhuurbedrijf waar je hele goede boten kunt huren. Als je echt van zeilen houdt en niet naar uiterlijk schoon, dan heb je voor niet veel geld een heerlijke vakantie op de Friese meren. De service van windkracht 10 kan ik alleen maar zeggen, dat is geweldig. Zeer vriendelijke mensen en het gedartel van Tijmen (het zoontje van de eigenaar) maakte de geslaagde week compleet.We komen zeker terug."

Claudine van der Weerd
"We zijn net terug van 10 dagen zeilen met de Sua Ponte en het was heerlijk! Alleen mijn man had zeilervaring, onze 4 kinderen( 15, 13, 11 en 9 jaar) en ik niet. Maar het ging fantastisch en een superervaring!Voor herhaling vatbaar, er was genoeg plaats aan boord en alles was heel netjes. Het enige waar iedereen op bedacht moet zijn: als je onverhoopt vastloopt ( wat ons gebeurde op het Ijsselmeer omdat we de binnenwaterkaart gebruikte ipv de Ijsselmeerkaart)en je komt niet meer los: bel dan direkt met de KNRM. Zij slepen je gratis weg. Voor je het weet verschijnt uit het niets een reddingsboot die beweert dat je al half zinkend bent en die je dan ( wat pas achteraf blijkt) voor heel veel geld op sleeptouw neemt.
Wij gaan zeker weer!! "

Johan van Soest
"In Oktober nog een weekend met twee kinderen gezeild met de Seal, waarbij eigenlijk de Noordvaarder was gereserveerd. I.v.m de weersvoorspelling (zware wind) hadden jullie ingeschat dat de Seal (vrij/ voor dezelfde prijs) beter geschikt zou zijn. Prima service dus!!! Zeer prettig schip, zelfs met veel wind. Komen zeker nog eens terug als dat zo uitkomt!!"

Sabine
"In augustus met 3 kleine kinderen twee weken met de Seal weggeweest. Erg fijn schip. Veel ruimte in de kajuit. Overal bergruimte. Zoveel vakjes! Stahoogte is ook prettig. De slaapplaatsen in de achterkajuit en voor in de punt maakte dat we de banken nooit hoefde om te bouwen tot bed. Fijn dat de boot zo stabiel is. Rol-grootzeil en rolfok maakt het zeilen ook makkelijk. Fijne vakantie gehad en namen dus met weemoed afscheid van de Seal! Wie weet tot volgend jaar."

M. van Duin
"Wij hebben een weekend in augustus gevaren met de anderson 22. Met twee kinderen van 9 en 11 jaar oud. Met zijn vieren was overnachten net te doen. Teambuilding voor het gezin! Gelukkig was het weer perfect. Zon, 22 graden en een lekker windje 3-4. Overnachten in de natuur, fijn in Sneek aangelegd en even wezen shoppen, op de fok relaxed weer terug naar het sneekermeer. Overnacht op het starteiland zodat we goede sanitaire faciliteiten hadden. Zondag lekker gezeild op het sneekermeer met heel veel anderen. Terug door de brug zijn de kinderen nog even wezen zwemmen. Toen op alleen de fok terug zover de wind dit toeliet. Motortje gestart en rustig verder tetuft. Wij hebben genoten van ons weekend met de "Maan" Zeker voor herhaling vatbaar. Michel, Sandra, Jurriaan en Franka."

Jos & Anneke
"Voor 3 weken terug een zeilboot bij jullie gehuurd. Eerste keer met een kajuitboot op stap. Een super gezellige vakantie gehad met de Luna. Genoeg ruimte voor 2 man, maar ik denk dat je als je met meer bent dat het toch wel wat benauwd word. Makkelijk te zeilen boot en als je geen zin had om te zeilen dan start de motor ook na 1 keer trekken. Windkracht 10 bedankt voor een geslaagde vakantie (het weer konden jullie niets aan doen) en tot ziens.
Groeten Jos En Anneke"

Klik hier om uw eigen ervaring naar ons op te sturen

Contact


Yachtcharter Windkracht 10
Rijksstraatweg 1
8468 BG Haskerdijken

Tel: +31 513-671176
E-mail: info@windkracht10.nl

Zoekwoorden


• Zeilboot huren Friesland
• Motorboot huren Friesland
• Zeilboot Friesland
• Zeilen Sneek
• Zeilboot verhuur Friesland
• Zeilboot verhuur• Zeilen Sneekermeer
• Zeilboot huren Sneekweek
• Sneekweek
• Zeilen zonder brevet
• Goedkope zeilboten
• Zeilboot kopen


Zeilboot verhuur Langweer
Zeilboot verhuur Heeg
Zeilboot verhuur Sneek
Zeilboot verhuur Fluessen
• Zeilboot verhuur Haskerdijken
• Goedkoop Zeilboot verhuur